Voertuig laten poetsen

Wiki Article

Ben je minder blij geworden met je Kia omdat deze er niet zo blinkend bij staat? Wij wassen je renault net zo lang tot elk deel weer glanst. Iets dat je auto mat eruit doet zien komt door hagel, de weersinvloeden geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Na jaren lang buiten op de oprit te zijn geweest is dat ook best logisch, maar geen probleem, wij geven die fantastische gloed weer terug. De bovenste laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het fraaiste uitkomst. Onze medewerkers zijn altijd voldaan op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de betere producten en geven hun ziel en zaligheid. Zie op onze site enkele voor en na foto's om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een geweldig stralende bolide voor je woning waar je trots om zult zijn.

Het is je vast en zeker eens gebeurd, zit je zalig in de Kia op weg naar huis en voor je het weet heb je allemaal krassen opgelopen door fijne steentjes. Spijtig, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die beschadigingen maken de kleur ook flets, het is wel eens mooier geweest. Om van al die krasjes in je Nissan af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. En vanzelf sprekend die kleur, honderd procent opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een nieuwe Toyota? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo hard glimt de gelakte laag. Met onze glas-coating dienst gaat ook jouw voertuig er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal geweldig zijn? Nano-coating is een transparante laag die over de laklaag is aangebracht, dit geeft minimaal twee jaar extra bescherming aan je voertuig. Belangrijk is dat de auto eerst tot in de details gepolijst moet zijn anders wilt de gel niet blijven zitten. Na deze nano-coating valt het vuil en regenwater er probleemloos van af, je heilige koe blijft spik en span.

Tevens de binnenkant van je voertuig kunnen we totaal opknappen zodat je weer met een lekker gevoel de auto in stapt. Wij maken alles binnen het auto interieur fatsoenlijk, de stoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Maak je meer kilometers dan is deze een stuk vuiler als dat de bedoeling is. En wie wilt er nu gezien worden met een vies auto interieur. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Fiat prettig ruiken, jammer genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle andere geurtjes die het auto interieur rijk is vernietigen we zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket afnemen, dan maken we je bestelbus van binnen en buiten schoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Bovendien kan je zelf prefereren om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenauto? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen alle mensen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw bestelbus fris kan komen ophalen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je oom wilt adviseren. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Breng ons maar eens een bezoekje.

Jouw Nissan staat maar beslagen op de oprit? Wij polijsten je auto van onder tot boven tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je Mazda mat doet lijken komt door onweer, de weersinvloeden geven de gelakte laag een doffe gloed. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de sierlijke glans die je Honda ooit eens bezat weer terug komt. De bovenste laag wordt weer in ere hersteld voor het fraaiste uitslag. Onze mensen zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de beste autowax en geven de grootste zorg aan je bolide. Zie op onze webpagina enkele voor en na afbeeldingen om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een prachtig fonkelende automobiel voor je appartement waar je trots om mag zijn.

Dit is je vast niet onbekend, je bent op weg naar de supermarkt om boodschappen voor het weekend te doen en spontaan zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Jammer, er valt jammer genoeg niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een prachtige heilige koe te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krassen, maar daar hebben we een andere methode voor. Een prima lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de uitstraling die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Tevens is de kleur nogmaals tot leven gekomen.

Valt jouw oog ook op al die glimmende auto's die sparkelen in het licht van de zon of onder straatverlichting? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de laklaag. Dit krijg je voor elkaar met glascoating en dit is wat wij ook doen, dus jouw vierwieler kan net zo puik worden. Nano-coating is een transparante laag over de huidige laklaag heen, dit geeft op z'n minst twee jaar extra bescherming aan je voertuig. Alvorens de glas-coating op de auto kan worden gesmeerd behoort de bolide eerst ingrijpend gepolijst te zijn wilt de gel blijven plakken. Na deze behandeling valt het viezigheid en waterdruppels er probleemloos van af, je heilige koe blijft spik en span.

Tevens de binnenkant van je Lada kunnen we volledig reinigen zodat je met een voldaan gevoel een passagier kan meenemen. Niks van het auto interieur zien wij over het hoofd, de autostoelen en dashboard tot de grond aan toe. Na een afzienbare tijd in de heilige koe te hebben gereden is deze minder meer informatie fatsoenlijk als dat de bedoeling is. Als je je oom gaat ophalen dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer te zien is. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Nissan net nieuw had gekocht? Alle andere geuren die het interieur rijk is vernietigen we zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je bedrijfswagen helemaal van binnen en buiten brandschoon te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Uiteraard kan je ook pakketten combineren, het is net wat u ons opdraagt. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenauto? Wij maken hier geen verschil in, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw bedrijfswagen netjes hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons bijvoorbeeld bij je tante wilt adviseren. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Kom maar eens bij ons langs.

Report this wiki page